Живеем в свят, в който все повече търсим доброто, добрите хора и добрите неща. Забързани в сивото ежедневие, праха и всичко не чисто, доброто все ни липсва.

В търсене на нещо хубаво, нещо свежо и изненадващо открих Good Box. Това е здравословна изненада всеки месец, това е „добро в кутия“, което си поръчваш и любезен куриер ти го доставя. Не знаеш какво има в „добрата кутия“ и тръпнеш, развълнуван, за да разбереш какво се крие в нея….

Как се ражда Good Box?

oTu2yJzjPaTVIlX8_YKbxfyLYjDXeJZbtNSYiS9eM3QПреди няколко месеца Веси и Вальо, една очарователна двойка, ентусиасти, които живеят природосъобразно, решават да създадат здравословните изненади в кутия – Good Box. След като са живели известно време в Америка и са пренаситили организма си с вредни храни и токсини, започват да пазаруват само биологично чисти продукти. Връщат се в България и желаят да продължат да живеят по същия здравословен начин, но срещат трудности в това да си харесат определени продукти и марки.

„Преди да купя продукт от наличните в България магазини за биопродукти и козметика, ми се иска първо да го пробвам, за да знам, че дадения продукт си струва, харесва ми и ми се отразява добре. Исках да си взема шампоан или крем, но не мога да съм сигурна, дали ще е подходящ за мен. Просто в нашите магазини това не се предлага“, разказва Веси.

В този момент и на двамата им хрумва идеята за Good Box.

„Вярваме, че целият свят е отвратен от масовия продукт. Хората искат да се хранят здравословно и да използват продукти, полезни за здравето и природата.” казва Вальо

Тази пролет с общи усилия двамата създават сайта Good Box. Чрез него можете да си поръчате кутия, която да получавате у дома или в офиса, а вътре ще откриете страхотни продукти, отличаващи се с различни качества като био, без ГМО, без глутен, без захар, веган, „Fair Trade“, ръчна изработка и други.

Какво има в „добрата кутия“?

Всеки месец Веси и Вальо внимателно подготвят всяка кутия, която ще отпътува до своя притежател. Съдържанието на кутията е  винаги различно, но задължително е здравословно, чисто и биологично. Когато пристигне в ръцете на притежателя си, в нея той ще открие от 8 до 12 продукта, от до за ежедневието. Това, което ги свързва е, че са много полезни.

EOsfFG93b-xAX7u2uwiMp5UkAS187PHOvavTKnSkt64

Всички продукти са с продължителен срок на годност, нямат химични консерванти, в тях се използват само природни, като витамин Е например, който естествено ги запазва свежи за по-дълъг период от време. Опаковките на всичко в кутията е с висока стойност.

„Всичко в кутията е толкова полезно, чисто и здравословно. Например един от партньорите ни, ни показа крем с какао, който подхранва кожата, но същевременно можеш да го намажеш на филия и да си я хапнеш. Но не го правете, защото това удоволствие ще ви излезе много скъпо (смее се)“ – Вальо

Идеологията

Когато създават Good Box, Веси и Вальо нямат за цел да натрупат пари и за тях това не е просто бизнес, а кауза. Водени от нея, всеки ден те се срещат с много производители и вносители на здравословни продукти, за да напълнят „добрата кутия“ с добри неща.

„Щастливи сме, когато се срещаме с нови хора, които мислят като нас. Те не ни продават просто опаковка с етикет. Може да усетите душата на продуктите, които ще откриете в Good Box. Всеки може да оцени ползата за себе си от всички неща в нея.“ разказват Веси и Вальо

Освен, че целта на проектът им е, колкото се може повече хора да започнат да живеят по-здравословно, те ypL03Lh2AJ_UGRiiO7Of99LP0QL3Xjb-ONg05t8szQw,OaOnr9S12VeD4PHzCC4CMo4Ifvfp96onnABJ_PH_r10искат и да подкрепят и популяризират всички малки производители, които произвеждат биологично чисти продукти. Веси и Вальо държат на връзката с клиентите и партньорите, от които купуват нещата за GoodBox, те остават с тях в дългосрочни отношения.

„Проектът ни стартира преди няколко месеца, но много бързо набира популярност и все повече хора си поръчват кутията или се свързват с нас, за да участват в нея. Имаме клиенти от цялата страна. Много държим на доброто обслужване и сме готови да отговорим на всеки потребителски въпрос свързан продуктите. За удобство на всички, които са си харесали даден продукт от кутията и искат да си закупят още от него, могат да го направят чрез нас.“ казва Вальо

Съвсем скоро всички, които са си поръчали кутията за юли ще я държат в ръцете си, а ако и вие искате да си я имате и да видите какво ще има в нея, може да го направите на сайта www.goodbox.bg.