Пролетта тази година дойде бляскава и озарена с цветове и изящни форми. SocialBee имаше удоволствието да бъдете сред първите хора, докоснали се до новото послание и колекцията Пролет/Лято 2017 на PANDORA.

С новата си колекция  PANDORA представи и новата си кампания “DO” – многообразно ново лице, което ще въхнови всяка дама да повярва в себе си и в собствените си възможности. “DO” подтиква жените да разкрият своята страст към живота и мечтите си независимо от възрастта си; да разкажат на света какво мислят, как се чувстват и какво е важно за тях, да се застъпят за него и да го отстояват. Олицетворявайки тези послания, бижутата дават безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил, да отбележи важните моменти в живота си и да даде свобода на емоцията. Колекция Пролет/Лято 2017 е цветна, различна и забележителна – също като нас жените. „Всяко бижу носи положително послание и символика, което да вдъхнови своята притежателка. Самите бижута ‘говорят’ вместо тях” – казва Stephen Fairchaild, вицепрезидент и главен творчески директор на PANDORA.
Емоцията да притежаваш PANDORA бижута е не само изявление на собствения стил, а нещо по-голямо. “DO” вдъхновява по нов начин. “DO” дава възможност на жените да поемат „нещата в свои ръце” и да бъдат верни на себе си и всичко, в което вярват.
Всичко това е предадено по най-красивия и неповторим начин – чрез новите ръчно завършени модели от стерлингово сребро с много цветен емайл и кубични цирконии.