Когато срещнете индивидуалист се запознавате с някой, който се е научил да живее пълноценно, чрез душата си.

Той не живее живота си по сценарий, където обществото му казва какво да прави. Пример е за истински свободен човек и най-вероятно има добра причина животът ти да те срещне с него. Не е лесно да се превърнете в индивидуалист, за да се случи това трябва да направите преоценка на целия си живот и да промените начина, по който живеете.Може би работата ви задушава, не се чувствате на място сред приятелите си, не се притеснявайте това са едни от сигналите, че започвате да израствате в индивидуалист.

Но какво толкова различно правят индивидуалистите?

1. Те казват това, което мислят и изразяват непоколебимо мнението си, спокойно и без гняв. Някои хора може да не са съгласни, но това няма значение за тях.

2. Избират кариера, която ги кара да се чувстват щастливи, а не такава, която родителите или хората им казват да изберат. Те правят своя избор въз основа на щастие, не на пари.

3. Не се страхуват от предизвикателствата в живота си. В действителност се чувстват комфортно и вълнуващо с тях.guitar-946701_1280

4. Първо се влюбват в себе си, преди да заобичат някой друг. Те нямат нужда от разрешение да бъдат себе си, защото не искат да приличат на никой друг.

5. Правят нещата по свой собствен начин, който работи за тях. Не се подчиняват на обществения натиск. Те са индивидуалисти, а не религиозни бунтовници.

6. Не приемат нещата лично. Индивидуалистите не взимат негативните коментари и критики присърце. Това не означава, че не се интересуват какво мислиш, но повече държат на собственото си мнение за тях. Конструктивната критика е винаги добре дошла, но те правят много добре разликата между конструктивна критика и хора, които се опитват да пречупят духа им или да ги обидят.

7. Обграждат себе си с приятели и хора, които ценят дълбоките разговори и държат на силната емоционална връзка с тях. Нямат време за клюки и без мислени коментари.

8. Следват сърцето си. Можете да ги последвате, но не очаквайте от тях да изоставят всичко заради вас.

9. Те не мислят злото на никой и истински се надяват всеки човек да успява в живота си. Ако това е, което искате за себе си, можете да сте сигурни, че и те ще го искат за вас.

10. Индивидуалистите виждат душата на човека, а не неговата външност. Тя не е от значение за тях.