По света има хиляди магични и красиви места, които опияняват и носят емоции, които трудно могат да бъдат описани.

Мнозина обаче ще се съгласят, че Париж е единствен и неповторим. Носи енергията на хиляди любови, на хиляди сълзи и невероятни истории, в които да удавиш сърцето си.
По улиците всяка сграда излъчва магия. Вперил поглед в романтичните прозорци фантазията започва да съчинява хиляди истории за хората, които живеят там. Дали са щастливи? Дали са срещнали любимия си и дали обичат когато вали?rain_in_Paris_by_LucemА наистина няма по-хубаво нещо от дъжда в Париж, защото всичко изглежда толкова романтично-депресивно. Особено сутрин – има някаква заглушена тишина, а сградите между малките улички създават неповторима акустика, така че да чуеш дъжда чак в сърцето си.
Това е впечатляващ декор за всеки артист и за онези, които носят изкуството в сърцето си. Да се събудиш рано сутрин от есенна хлад, нищо че е лято, да чуеш тихия дъжд навън и минаващите коли е почти хипнотично опияняващо.paris-9Сядаш под сенника на някое кафене, за да си по-близо до тази магия. Масичките са кръгли и големи колкото поднос, столовете са подредени винаги в редица, с лице към улицата. Все едно сядаш в зала за представления. Това не може да е случайно. Трябва да се насладиш на всичко, на всеки преминаващ, който сам по себе си е малка вселена от мисли, идеи и чувства, които пази усърдно.Bi-quyet-lam-khach-du-lich-sanh-dieu-tai-Paris-1-Bettertravetips.com_Пиейки кафето си в компанията на френски кроасан, гледайки дъжда и всичко наоколо, неусетно се свързваш дълбоко със себе си и чуваш какво ти говори сърцето, което прелива от любов и мечтае да бъде удавено в нечие друго… Точно там под сенника на кафенето, докато дъжда не спира да вали.

Париж е безкрайна вселена от емоции, ако беше човек щеше да е силна жена, която обича до лудост и вярва в безкрайната любов, въпреки че са й разбивали сърцето милиони пъти. Жена, която обича да плаче за всичко, за красивото и за грозното и за лошото и тъжното. Събрала цялата сила на човечеството и цялата любов на земята.

Париж е за романтиците, за онези луди хора, които обичат да обичат, които усещат всичко и всеки около тях. Които виждат цели вселени в очите на минаващите покрай тях хора.photographe-mariage-accueil-003-e1433251686309 Париж разказва тиха романтична история, която може би малко хора могат да чуят. Понякога е щастлива друг път не, но винаги е за любов за такава без думи, в която говорят само очите. Ръцете са достатъчни да изразят всичко, а устните да ти разкажат без думи за страстта и любовта, която изпитва душата и тялото.