Малко преди коледните празници, инициативата „Empty Your Wardrobe” отправят покана към всички, които искат да споделят и разменят ненужните си дрехи на второто си събитие на 13ти декември.

След огромния успех на първото събитие, момичетата от „Empty Your Wardrobe” са намерили по-голямо място, в което да се проведе събитието, а именно уютната атмосфера на “Culture Beat”. Така ще могат да се включат още повече желаещи да вдъхнат втри живот на омръзналите им до болка дрехи.12282842_10205285782170376_1899044736_nСъбитието ще премине под мотото „Changing clothes. Changing lives! Това е дарителска кампания, която цели да съберем средства за бебе Валери, нужни за неговото лечение в Италия. Също така, ако искаш да подкрепиш организаторите и сте останали впечатлени от събитието „ Empty Your Wardrobe”, може да го направите, като дарите сума по желание в кутиите, поставени на входа на заведението.

Какво трябва да знаеш за събитието?

На 13 декември след 11ч. можеш да заповядаш в Culture Beat и да донесеш със себе си до 20 бройки, дрехи, които са чисти, запазени и добре изглеждащи. Можеш да донесеш всичко: дамски, детски, мъжки – дрехи и аксесоари. Знай, че качеството на това, което ще имаш възможност да избеpart 2реш и вземеш съвсем безплатно, зависи от това, какво ще донесеш! Няма ограничения за сезон, материи, размери. За добро настроение за всички присъстващи на събитието са подготвени канелени сладки и дегустация на греяно вино, предоставено любезно от „Вила Любимец“. Организаторите са осигурили закачалки и щендери. Със сигурност ни очакват топли моменти, нови запознанства и не на последно място – страхотни находки.

Какво да очакваш от инициативата за следващите издания?

Специално и първо за Socialbee.bg организаторите на „Empty Your Wardrobe” споделиха бъдещите си планове и какво можем да очакваме от следващите събития:
„В следващите издания ще запазим концепцията, но всяко събитие ще има собствена тема. Например мислим да обърнем внимание към майките и да направим специално за тях „Empty Your Wardrobe“. Целите са ни да се преместим в по-големи посещения, зали, които да бъдат аранжирани като отворен магазин, а дрехите да бъдат разпределени по колекции. Най- голямата ни цел е да успеем да пренесем инициативата и в други градове на България.“, това ни сподели Светлана, една от прекрасните дами, организаторки.