10 април наближава с бързи темпове и датата в уикенд-календара все още ви е свободна, даваме ви чудесна идея. В неделя, в галерия „GALLERY 2.0” ще се проведе третото по рода си социално събитие „Empty your wardrobe“.

Три за щастие и за още повече усмивки, убедени са амбициозните организатори, които отдавна са запретнали ръкави и са довели организацията тази година до доста сериозен мащаб.
Вече ви разказахме каква точно е инициативата и нейната цел, затова без да досаждаме, напомняме кратко, точно и ясно. Страхотна възможност ви се отваря в неделя (дават го и дъждовно, така че какво по-подходящо време за среща с нови хора и дрехи).

Всички посетители могат да обновят своя гардероб, като разменят дрехи. Изискването е те да са запазени, чисти и добре изглеждащи. Няма ограничение в бройката, която всеки ще вземе обратно. Артикулите могат да обхванат дамски, мъжки, детски – дрехи и аксесоари. Качеството на това, което ще вземеш, зависи от това, което ще донесеш.12373256_1257825990900345_4120700044373807309_nДрехите ще бъдат събирани от 11:00ч. до 13:30ч., след което всеки може да направи своя избор. За да е готино и разнообразно, посетителите могат да се насладят на изкуството – рисуване на индийски мотиви по тялото с къна, да направят своя рисунка върху порцелан или текстил, както и да се разкрасят с нова прическа или блатечкигрим в организираните работилници. Падате ли си по актьора Асен Блатечки и искате ли да се сдобиете с неговото кожено яке-запазен символ на „лошото момче”? „Empty your wardrobe“ ще ти сбъдне това желание и ще те привлече за поредната благотворителна кауза. Всеки, озовал се в GALLERY 2.0” ще има възможност да наддава на благотворителен търг за дрехи и аксесоари на популярни български личности. Сред тях са още и Яна Маринова, Белослава, Прея, Александър Сано, Сантра, Радина Кърджилова, Деян Донков, Део, Джули и Мартен, DIM4OU, Антония Йорданова, Силвестър (Братя Мангасарян), Симона Халачева. Сдобивайки се с дреха или аксесоар на своя идол, печелившите в търга получават и автограф за спомен. Което означава, че сега ви е паднал шансът да си полафите с омайната Белослава или да чуете някоя забавна история от Александър Сано.
Със събраните средства организаторите ще помогнат за нуждите на Фондация „Очи на четири лапи“. Дрехите, които не намерят нов собственик, ще бъдат предадени към организация „Дари Любов“, помагаща на хора в нужда.