Преди седмица присъствахме на една необичайно красива сватба. Малко странна, нестандартна и опияняващо магична. Поканата за екстравагантната реалност получихме от удивителният джин Hendrick’s и традиционното му Odd Party.

Ботаническата градина в София се превърна в манеж на необичайността и официалната венчавка на Краставицата и Розата – невероятната инфузия, създала необичайния вкус на Hendrick’s.С пристигането си, бяхмe приветствани от сватбените лакеи Г-н Бъз и Г-н Кориандър, които галантно подменяха поканите за Аламанах на Необичайника, съдържащ детайлно описание на това, което ни очакваше отвъд позлатената клетка на портала. Сред освежената от пролетния дъх растителност на ботаническата градина, се впуснахме в редица налудничави забавления, напоени с необичайния дух на Hendrick’s.

Госпожица Хвойна ни подкани да напишем своите тостове за младоженците, вдъхновявайки ни с нейната отдаденост към любовта. Сладкодумните творения бяха изложени на таблото, съдържащо „Най-голямата колекция от тостове за рози и краставици“. Моментът настъпи и Обручителят надигна глас, подканвайки всички гости да се съберат за официалната венчавка. С трепет, прераснал в земетресение от вълнение, влюбените се изправиха пред сътворителя на техния съюз. Г-н Картър Бенет, официален Обручител на Hendrick’s, произнесе своите слова и зададе заветния въпрос. Без колебание, отговорът беше „Да“ и двамата Необичайници се превърнаха в удивителната инфузия, която прави джин Hendrick’s това, което е.

Букетът бе хвърлен, но подтикнати от Г-ца Ангелика, но всички присъстващи решиха да си спретнат игра. Хващането на букета е нещо толкова традиционно, че просто не ни подхождаше, затова „Нехващането на Букета“ започна една истински Необичайна традиция. Просто отигравахме букета, подобно на волейболен мач, съревновавайки се кой ще издържи най-дълго без да го изпуска.След цялото следобедно вълнение, предизвикано от Hendrick’s Odd Party 2017, се отправихме към послепарти и Необичайният ден отказа да отстъпи място на обичайния изгрев…