This post is also available in: English (Английски)

Убеждението, че най-вълнуващите и важни години в живота на човек са двайсетте е напълно погрешно, и е част от стария социален модел.

Днес младите хора искат да бъдат свободни и да опознаят себе си. Имат достъп до цялата информация на света в джоба си. Могат да четат 5 книги едновременно. Този месец те са в Европа, а следващия заминават някъде из Азия, заобиколени от хора от целия свят. И изведнъж земята става толкова малка, защото имат приятели от всеки континент. Вкъщи е навсякъде, където пожелаят. Семейството им е международно и са заедно и същевременно сами, но свободни да избират какво ще правят по-нататък.

Истинският живот започва на 30-тия ти рожден ден
Спомням си този момент толкова ясно. На 30 душата ми започна да се събужда. Умът ми се промени напълно.

Две години след 30-годишния ми рожден ден, започвам да разбирам какъв трябва да бъде животът ми. Тъкмо започвам да откривам света, работата си, преоткривам ценностите си и какво човешко същество искам да бъда.

През двадесетте ти години преминаваш през всякакви взаимоотношения, работни места и приятелства. Нараняват те, изправяш се пред малки и големи разочарования. След всяка битка в живота си, започваш да се изграждаш наново. Променяш се и тази промяна е един от най-хубавите процеси.

Какво се случва на 30-тия ти рожден ден?
Ако не си във връзка, започваш да се чудиш защо не си, защо нямаш деца, съпруг/а и голяма къща. „Какво не е наред с мен?“ Повярвай ми, всичко ти е наред. В този момент получаваш най-добрия подарък от живота. Свободата да бъдеш каквото си искаш. Да обикаляш където си поискаш, да намериш истинското си аз, да откриеш най-добрата работа, която истински те вълнува. Имаш шанса да се превърнеш в силен човек, да разбереш какво е безусловна любов. Да се срещнеш с невероятни хора, да посетиш всички изключителни места на света. Най-важното наистина да дишаш. Имаш времето и възможността да решиш какъв родител искаш да бъдеш, как да възпиташ децата си. С какъв човек искаш да прекараш остатъка от живота си.

Запомни, че животът ти започва едва когато станеш на 30 години
След дългите вечери по клубове, барове, срещи с различни хора, несподелени любови, разочароващи връзки и неудовлетворени работни места, сега идва твоето време. Моментът да разбереш истинската си същност, да започнеш да слушаш душата си и да станеш по-добър човек за себе си и за обществото! Да откриеш какво значи истинска любовта, какво е да си сам със себе си. Да се научиш да се грижиш за собственото си щастие и как да си даваш любов. Сега е моментът да се насладиш на усещано да живееш живота си според собствените си правила.

Поздравления, животът ти започна току-що. Наслади му се, защото най-добрите дни тепърва предстоят!