В разгара на летните жеги и дългите уикенди на плажа, започва и най-подходящото време за свалки. Да прекараш времето край морето с компанията е забавно, но ако и вие сте като повечето мъже не сте там само, за да се възхищавате на чайките и да строите пясъчни замъци.

Ще ви помогнем да свалите жестоката мадама през два чадъра от теб с няколко кавалерски и хитри съвета.

Изглеждайте на ниво

Имайте предвид, че жените се подготвят за плажа много внимателно и се стараят да изглеждат перфектни дори и там (като тук не говорим за силиконовите златотърсачки). Ето защо, ако искате да я впечатлите трябва да бъдете на нивото ѝ.
Един добър начин да започнете: Не носете раздърпаните си шорти от фитнеса или избелелия си бански от миналата година. Избягвайте всички видове къси гащи, които показват горната част на бедрото ви или (не дай си Боже) дупето ви. Идеалните шорти са тези, които падат над ханша ви и са с дължина 4 пръста над коляното. Ако сте прекалено окосмен е време да се погрижите за това, като не говорим за кола маска, а поне леко оформяне на окосмяването. Това може и сами да го направите с машинката си за подстригване. Добре поддържания външен вид винаги прави хубаво впечатление и ви носи увереност и самочувствие, така че не го пренебрегвайте.

men-on-the-beach

Избирайте мъдро местоположението си на плажа

Нашето Черноморие си е достатъчно обширно и бийч баровете сигурно са повече от хиляда. Внимателно подбирайте мястото си и къде ще се настаните. Половината от техниката за успешното съблазняване на жени на плажа е да сте в „златната му зона“. Гледайте около вас да са предимно женски компании и задължително избягвайте семейства с деца. Не искате в решаващия момент да бъдете разсеяни от викащо и тичащо детенце. След като сте се установили се уверете, че така сте позиционирали хавлията си, че да може да обхващате целия периметър около вас и всички да могат да ви виждат.

Привлечи ѝ вниманието

Време е да разберете нещо много важно за жените: Те мразят мъже, които ги заглеждат и ги карат да се чувстват като вкусно парче месо. Да не говорим за безумните първи реплики, които понякога мъжете изтърсват при опита си да свалят момичето. Ето защо, след като сте я харесали, я оставете да ви забележи и тя. Жените харесват, да гледат онези мъже, които си гледат работата, забавляват се на плажа, говорят си с компанията. Ако забележете, че и тя ви гледа, можете просто с поглед да върнете “жеста“ и да покажете, че и вие също сте я забеляза ли, след което продължете да вършите това, което и си вършите.

Четете езика на тялото

woman-692794_640Понякога успехът означава да не преследвате най-красивото момиче на плажа, а вместо това да изберете тази, с която имате по-голям шанс. Момичето с бразилския бански и перфектен тен, която се държи така все едно плажа е нейна собственост, може на пръв поглед да ви изглежда лесна цел, но тя най-вероятно е от онези дами, които просто искат да са център на вниманието. Този тип жени могат да бъдат много трудни за ухажване или още по-лошо, много лесни… Онова момиче, което се е отпуснало на плажа, излъчва увереност в себе си и се чувства добре в собствената си кожа е много по-вероятно да ви обърне внимание и да бъде склонна да разговаря с вас. Тези жени са най-предразположени да проведат интелигентен разговор.

Физическо предизвикателство

Няма да се уморим да повтаряме, че изтърканите реплики за свалки НЕ РАБОТЯТ. Никога не са и никога няма да бъдат работещи. Единственият ефективен начин да заговорите непознат е да започнете с него истински разговор. Когато сте в бара това може да бъде малко трудно, но за щастие на брега на морето има много добри подходи за разчупване на леда. Особено, ако имате подкрепление от приятелите си. Най-лесно може да започнете разговор на плажа като поканите момичето и приятелките ѝ на волейбол, фрисби или дори обикновеното подхвърляне на топка в морето. Уверено може да се отправите към нея и да ги предизвикате на някоя от изброените спортни дейности на плажа. Момчета срещу момичета, губещите купуват бирата!

sport-692737_640Не я изолирай!

Най-лесният начин да загубиш при летните свалки е да изолираш момичето от компанията ѝ.. Ако е на плажа с приятелите си тя ще иска да бъде с тях. Плюс това, като отвличате вниманието ѝ от тях в полза на флирта тя много бързо ще го прекрати, за да се върне в тяхната компания. Вместо да рискувате да ви отрежат така, не говорете само с нея, а обръщайте внимание и нейните приятелки, като ги включвате в дискусията. Ако искате да ѝ предложите нещо разхладително предложете на всички. Общуването с приятелите ще ви донесе: Първо, ще спечелите тяхното одобрение, те ще ви намират за забавен и приятелски настроен. Второ оставяте известна мистерия около себе си, дали се интересувате конкретно от нея? И трето, нейните приятелки ще я насърчат да продължи напред, за да се случат нещата.

Не бъдете „от онези“

В никакъв случай не си позволявайте да бъдете от онези типове на плажа, от които жените, а и не само те, бягат възможно най-далече. Какво имаме предвид с това:

• Отивате при нея с коментар, колко се възхищавате на дупето ѝ .
• Предлагате да я намажете с плажно масло, като обещавате да не изпуснете нито едно място по тялото ѝ .
• Пускате през телефона си песента Lollipop на Lil Wayne, докато се взирате многозначително в нея.
• Каните я на разходка до близкия нудистки плаж.

Имайте предвид, че жените на плажа са доста уязвими поради факта, че са облечени доста оскъдно. Постарайте се да не се натрапвате или да я карате да се чувства неудобно. woman-692798_640Последното нещо, което иска да чуе една жена са реплики относно частите на тялото ѝ или досадник, който дърдори глупости.

Изнесете свалката извън плажа

След като сте чакали търпеливо и мислите че привличането е взаимно, е време да направите своя ход. Предлагаме ви да започнете да градите върху основите, които сте положили. Ако сте я поканили да играете волейбол, може да я предизвикате на реванш един-на-един. А ако сте изпили по питие заедно, може да ѝ кажете, че знаете едно страхотно място, където правят страхотна маргарита. Трябва да бъдете добронамерен и уверен в себе си, за да спечелите вниманието ѝ напълно. Ако усещате, че разговорът между вас наистина върви добре, може да я поканите следващия ден да отидете заедно на плаж. Така ще покажете, че не се интересувате просто от тялото в бикини.

Пожелаваме ви късмет в летните свалки и не забравяйте добрият тон и приятелското отношение. Може да не спечелите момичето по начина, по който ви се иска, но винаги може да си спечелите добра и приятна компания на плажа.