Чувствата са изключително субективни. Всеки човек преживява по различен начин различните случки в живота. Все още не е измислен уред, с който да се определи количеството емоции, изпитвани от хората.

Но лесно можем да определим онези различни човешки същества, които изпитват живота в много по-дълбок смисъл, отколкото други. Те нямат превключващ механизъм, с който да се предпазят от количеството емоции, които ги облива всеки ден.
Тези силно чувствителни хора понякога трудно могат да бъдат разбрани от приятелите си или обкръжението им.abstract-painting-of-faces-wallpaper-1

Умножи емоциите си по 100
Да, те чувстват всичко по-дълбоко, отколкото всички останали. Най-лошото е, че няма как да спрат това. Ежедневието им преминава много интензивно и често хората около тях трудно могат да издържат целият фонтан от чувства и енергия, който струи от тях. Това прави всичко много интензивно и за близките им същества. Какво да правите с тях – просто уважавайте чувствата им.

Презареждане
Тези чувствителни натури се нуждаят от уединение много повече, отколкото всеки друг. Те предпочитат да бъдат сами, защото когато са прекалено дълго време около много хора изразходват страшно много енергия и емоции, които трябва да възстановят. Те чувстват всичко около себе си и са като бомбардирани от емоции в големи и шумни пространства. След като са били изложени на това, те се нуждаят от време, за да се върнат в кожата си. Дайте им време, за да презаредят емоционалните си батерии.

winter-1472915_960_720

Хипер интуитивни
Те са много наблюдателни. Чувствителните натури приемат много по-лесно не вербалната комуникация и индивидуалните вибрации на хората около тях. Те усещат и разбират чувствата на всички дори те да не казват нищо. Изграждат силна връзка с близките до тях и е почти невъзможно да бъдат излъгани.

Сексът не е игра
Сексът за тях е нещо много сериозно. Поради силната си чувствителност за тях интимността е нещо много специално, и за да са с някой трябва да му имат пълно доверие. Тяхната съпричастност и внимание към детайла означава, че те ще научат много за вас, докато изразяват себе си. Това означава, че те се чувстват комфортно с вас и когато сте интимни с тях, трябва да обърнете специално внимание на техните емоционални нужди.SEA-OF-FEELINGS-—-PALETTE-KNIFE-Oil-Painting

Вродена чувственост
Силно изразените чувствителност и съпричастност са вродени черти. Съзнанието им е структурирано необичайно и затова правят някой неща различно и често остават не докрай разбрани. Не се опитвайте и да ги промените, приемете, че те са различни. Понякога изглежда, че са много трудни за достигане, но си струва да опитате. Тяхната любов е бездънна и различна от всичко, което сте усещали от някой друг.

Лоялност до самия край
Няма по-верни приятели и партньори от тези чувствителни души. Те никога няма да ви наранят или игнорират съзнателно. Те знаят, че не можете да бъдете през цялото време с тях, но ви уважават и обичат за всяко малко усилие, което правите. Те изразяват такава дълбока и уникална любов, че никога не сте вярвали, че е възможно.bride-1415250_960_720

Разговори за милиони
Тихи в началото, но след като сте минали през техния радар и се почувстват комфортно ще отворят пред вас цялата си вселена от невероятни мисли, за да проведете най-вълнуващия и забавен разговор. Почувстват ли се добре във ваше присъствие, ще разкрият себе си. Винаги могат да ви разкажат нещо ново или да вдъхнат свежа мисъл върху остаряла тема.