Бързаме, много бързаме, защото август си тече като пясък през пръсти, топи се като лед в мастика и изчезва като готин мъж след запознанство на бара.

Последното, слава Богу, рядко ни се случва. В любимия сезон за отпуск според българските и донякъде международни стандарти, отскачаме до Ахтопол – най-южният град по българското Черноморие. Зарежете Венеция и Париж, морското градче отдавна се слави като „град на любовта”, разказва легендата за любовта между Делфин (син на Посейдон) и Агата (дъщеря на Зевс и Хера. Страхотни гледки, чисти плажове и търсено спокойствие ви очакват там.

11402802_1660141147540165_3020437529596478729_n

От това лято към романтичната обстановка прибавяме и ново място за срещи, прекрасни вечери и уникални залези. La Vita Club бързо получи летящ старт, кацнал на плажа на залеза. Дали ще минете да ви забъркат някой разхлаждащ коктейл или да си оближете пръстите с пресните миди с черупки, зависи изцяло от свободното ви време. Зад La Vita Club застават известният музикален продуцент Наско Янкулов и приятели, които не правят свое местенце, а искат да го споделят с всички нас. А ние пък искаме да го споделим с вас. Освен хубава храна и напитки, творческият дух тук е добре дошъл. В последните месеци списъкът с културни събития, концерти, спектакли, арт прояви и срещи е доста дълъг и приятен. Можете да ги следите във Фейсбук страницата. Сред „феновете” на клуба са и всестранният талант Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева, които успяха преди участие на брега на морето, да намерят време и за Socialbee.bg. Благодарим на Наско Янкулов и Зорница Каридкова, които с ентусиазъм ни помогнаха да четете това лятно, забавно интервю.

11855466_860948450608706_207020707_n

Намираме ви на Плажа на залеза в Ахтопол, а не в Халкидики или Закинтос. В разгара на сезона, какъв летен бриз ви е довял тук?

Н.Б: Амиии…първо съчетаването на работата с удоволствието. Наско Янкулов ни покани с Йоана като изпълнители в неговия новооткрит клуб „La Vita Club”, който е едно прекрасно място. Човек може да види тук залеза в една страхотна атмосфера и ние с радост се отзовахме на поканата да изпеем по няколко песни, да зарадваме публиката на морето.
Й.Д.: О, страхотен морски бриз ни доведе тук. Може би това е най-хубавото място на българското Черноморие. Неслучайно се озовахме точно на този плаж, за да правим красив бронзов тен.
Н.Б.: Абе, с една дума, нагласена работа…Наско, понеже ни е агент и ни продава в цяла България („И в цял свят”, допълва историята Йоанна) и шуробаджанашка история. Шегуваме се, разбира се! Съчетаваме работата с полезното и приятното.

11873949_860948447275373_931001695_n

Ще реже ли Фейс Бойко някакви ленти или се е отдал на почивка?
Н.Б.: Ами Фейс Бойко не може напълно да се отдаде на почивка, особено докато е в България. За да се случи това, той трябва да е на остров, на самотно място.
Й.Д.: И пак ще работи!
Н.Б.: Без телефон, без интернет, и пак ще си намери нещо да прави на този остров. Така че, ще реже ленти. Нали ще се открива заведение, хората трябва да разберат колко е хубаво тук. Така че тази вечер ще режем лентата.

Разкрийте универсален, проверен лек срещу скука в офиса и за незабравимо лято?
Н.Б.: Ами лек срещу скука в офиса е …якото бачкане! И човек да си обича работата, защото тогава няма да има скука в офиса, а ще я върши с удоволствие. А за незабравимо лято са много усмивки, слънце и хубави преживявания, емоции и забавления, каквито обещаваме и ще дадем на хората на нашето участие.
Й.Д.: Незабравимото лято си го правим ние с нашето настроение. Няма значение къде се намираме, дали на плажа или в офиса – винаги едно лято може да бъде незабравимо според това как си го направиш.11855533_860948443942040_119485022_n

3 в 1 – Ненчо Балабанов, Йоанна Драгнева и Фейс Бойко. Звучи непредвидимо и все пак какво събра тази „неочаквано добра комбинация”?
Н.Б.: Ето отговорих ви на въпроса, нагласена работа след поканата на Наско Янкулов (смее се). Ние си имаме обща песен с Йоанна, чийто видеоклип и самата песен ще излязат в началото на октомври, дай боже, и ще се завърти масово, надяваме се. „Дай ми време” се казва парчето, така че имаме съвместен проект, който ще представим и с други песни в Ахтопол. А иначе накъде без Фейс Бойко, не може, няма как събитие да мине без него. Така че това доведе тази комбинация в Ахтопол.

Даваме ви Гига лайк и питаме – ще имаме ли други подобни срещи с вас било то в “La vita Club” или пък в столицата?
Разбира се, казваме ние и дано все повече да има. И заедно като сме с Йоана ще имаме срещи с публиката, и по отделно имаме проекти. Така че тепърва предстоят много, много срещи с публиката, да сме живи и здрави. Пак ще дойдем тук, особено ако се напълни с хора в „La Vita Club”, да акостират с лодки да ни слушат, със шнорхели да доплуват от водата…

11695831_1669187273302219_151424533554754216_n

Като „две капки вода” сте си – усмихнати и позитивни. Ще спаси ли любовта света или поне прави ли го по-добро място?
Й.Д.: Любовта е движещата сила на всичко. Тя дава освен енергия да постигаш нови върхове, и те изпълва. Дава ти свобода да правиш това, което обичаш и то да ти връща още повече любов. Така че, да, любовта ще спаси света и трябва всички да влагаме частица от себе си в това, което правим и обичаме, за да бъде то успешно.
Н.Б.: Супер, а сега аз ще ви отговоря с един цитат от песен…”Любовтааааа е по-силна от всичкоооооо”. (Тук вокалните умения на Ненчо оживяват в края на интервюто). Благодарим на Лили Иванова, че е изпяла тази прекрасна песен. Благодарим ви и за това интервю желаем ви едно прекрасно лято. 3-2-1: Чаоооооооооо!

И ние от Socialbee ви благодарим, че не „звездеете” и ни предадохте част от своите емоции.