Велосипедът не е просто превозно средство или спорт. Той може да бъда част от стила ви, да подчертава индивидуалността на притежателя си и да кара минувачите да се обръщат след вас, така както след преминаваща скъпа и красива кола.

Има хора, за които велосипедът е просто превозно средство на две колела. А знаете ли, че е много повече от това?

Карането на велосипед е цяла култура. Основата ѝ  се състои в насърчаване използването на повече колелета като средство на придвижване в градска среда. Разбира се, като всяка култура тя е многопластова, в нея има мода, тенденции и много стил. Много държави по цял свят не пестят усиля в развитието ѝ , като не само инвестират в инфраструктурата на градовете си, но и в постоянното насърчаване на този вид превоз.

У нас развитието на велосипедната култура е все още в началния си стадий, но за да помогне за по-голямото ѝ  популяризиране се появява проектът ProjectBikes.bg. Ако искате да се запознаете с духа на градския велосипед, елате на 5 и 6 септември между 12:00 и 22:00 в Shortcut на бул. Витоша, когато ProjectBikes.bg  ще представят най-доброто от колекцията си

Велосипедът, за който дори и не си подозирал, че съществува

Основната мисия на ProjectBikes.bg е да направи така, че колоезденето да бъде много повече от спорт – представи си, колело, създадено изцяло за теб, превозно средство, което не просто отговаря на начина ти на живот, но и го допълва по един красив и елегантен начин. В работилницата на ProjectBikes.bg на ул. Антим I 25 в София на стария ти велосипед може да бъде вдъхнат нов живот и душа. Нова визия, ново усещане за велосипеда и начина, по който се кaра той – а не просто редизайн. Седалка, толкова удобна, че все едно седиш нa фотьойла у дома. Аксесоари и дизайн, който съответства на твоите желания и вкусове. Твоето второ “аз”.

home-page-slide-3_bg1

Срещнете се с Project Bikes

Ако искаш да станеш част от новата велосипедната култура на София и да се запознаеш отблизо с ProjectBikes.bg, ела на уикенда, посветен на градските велосипеди. На 5-ти и 6-ти септември пред един от най-колоритните и приятни барове на Витошка – Shortcut, ще можеш да видиш отблизо над 15 модела градски велосипеди, създадени от Project Bikes. Освен че ще можеш да се сдобиеш с ново, уникално колело на специална цена, ще имаш възможност да опиташ над 20 модела уникални велосипеди специално от ProjectBikes.bg. Домакините от Shorcut също са подготвили специален коктейл бар, от който всеки присъстващ на събитието ще може да опита специално подготвени миксирани напитки от професионален барман-миксолог. И това не е всичко! През целия уикенд ще бъде обявен търг за единствения в България, велосипед с електрически мотор. Той е ръчно направен и няма аналог у нас. Ела, виж, опитай новото поколение градски велосипеди на ProjectBikes.bg.

Велосипеди с въображение и индивидуален дух