This post is also available in: English (Английски)

Дрехите, които обличаме не са просто средство, а начин по който да изразим себе си. Модата е начин на живот, вдъхновение и култура. Личния ни стил разказва на света, който ни обкръжава как се чувстваме и какво е отношението към нас самите.

Всяка жена иска да изглежда и да се чувства, като принцеса, но ежедневието и често забързаният начин на живот не ни позволява този лукс. В търсене на идеалната дреха, с която все пак да постигнем тази цел открихме талантливата млада дизайнерка – Полина Петрова. Срещнахме се с нея в бутика й на улица Кърниградска 14, на ъгъла с ул. Цар Асен. Светлото помещение пълно с рокли, поли и блузи, в които се влюбваш още на закачалката, може да се усети духа на модата и стила. Поли прави всичко сама и може да сте сигурни, че всяка дреха е родена из под ръцете й. Внимателно подбира всяка материя и платове, така че всяка жена да се чувства като принцеса и едновременно да и е достатъчно удобно, за да покорява света.Поли е от типа дизайнери, които не просто ще направят най-добрата рокля, но ще ви консултират за модела и цветовете, които ще подчертаят по най-елегантен и стилен начин фигурата ви. Моделите й са подходящи за ежедневна елегантност, празничен разкош и въобще за всеки повод. Дали ще е сватба, коктейли или неповторим стил в офиса, Поли има по нещо за всеки.

„Всяка дреха, която купувате от мен не просто се коригира по дължина или ширина, тя може да се прекрои по вашата индивидуалност. Така мога да кажа, че никой друг няма да има рокля като вашата.“

От пролетно-лятната колекция на дизайнерката можете да откриете страхотни и свежи попадения. Толкова красиви, че ще ги поискате всички. Поли с високи талии, които подчертават женствеността на тялото и оформят фигурата. Рокли в красиви цветове, с които няма как да не останете незабелязани. В бутика има модели, които няма да намерите никъде другаде, защото са вдъхновение от самата дизайнерка.Най-хубавото от всичко е, че цените на всяка дреха са напълно достъпни и на перфектно качество. Поли може дори да прекрои стара ваша дреха и да я допълни с детайли, така че да е като нова. Тя е наистина като кръстницата на Пепеляшка, всяка дреха или плат, до която се докосне се превръща в приказен моден шедьовър.Разгледайте моделите в будика й или в интернет – на страницата й във Facebook или онлайн магазина. Всяка жена заслужава да бъде принцеса и може да го постигне с роклите на Polina Petrova Atelier & Boutique.